Aim - ID: A069331

POCAim

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Aim från POC

Maximera ditt synfält på vägarna eller på stigarna med Aim från Poc. Aim har en överdimensionerad lins och ger exceptionell skydd och obehindrad syn.
LINS
Den stora linsen har Clarity-teknik utvecklad i samarbete med den optiska industriledaren Carl Zeiss. Claritylinser styr färgspektrumet för förbättrad kontrast och färgdefinition för tydligare syn i de miljöer du åker i.

RAM
Den minimala ramen har en halvöppen design utan kant på linsens nederkant, vilket stödjer ett större synfält.

Ramen är konstruerad av grilamid och är både lätt och mycket hållbar. Snäppgångjärnen kan hoppa ur sitt läge vid fall, vilket minimerar skador på ramen.

PRESTANDA
Skalmarna och nässtycket är båda konstruerade av hydrofilt gummi och är fullt justerbara för en säker passform som inte påverkas av ansträngande aktivitet.
Egenskaper för Aim:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Nej
Polariserande: Nej
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

Mer från POC

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!