Joint VPD 2.0 Elbow - ID: A009189

Nyhet!

POCJoint VPD 2.0 Elbow

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Joint VPD 2.0 Elbow från POC

Joint VPD 2.0 Elbow är ett par armbågsskydd som bjuder på bästa möjliga skydd, samtidigt som de är riktigt bekväma att bära. Skydden har blivit uppskattade för sin fina passform och för att de sitter på rätt plats även när det smäller. VPD är POC's unika skyddsmaterial, som är mjukt och följsamt att bära, men som stelnar direkt vid ett slag, och ger då extremt bra stötupptagning.

Egenskaper:

 • 3D gjutet VPD 2.0 armbågsskydd, som uppfyller kraven för EN 1621-1 certifiering
 • Kevlarförstärkt stretchtyg som ger en säker passform
 • Extra rem som säkerställer att skyddet stannar på rätt plats vid en krasch (CRS)
 • Levereras i par
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

Mer från POC

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!