Joint Vpd System Elbow - ID: A032093

POCJoint Vpd System Elbow

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Joint Vpd System Elbow från POC

Joint Vpd System Elbow är felxibelt armbågsskydd som har en internationellt certifierat stötdämpning. Skyddet är väl ventilerat med tyger som transporterar bort fukten ifrån din hud. VPDmaterialt omfamnar åkaren vilket gör att åkaren har stor rörelsefrihet men ändå är skyddad. Vid eventuellt fall stelnar materialet när och skyddar åkaren.
 • Extremt flexibel och lätt
 • EN 1621-1 certifierad stötdämpning.
 • Ventilations systemet är konstruerat varja lager släpper ut fukt.
 • Polyamid med låg friktion och som inte binder fukt. 
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

Mer från POC

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!