Mtb Pure Tee Men's - ID: A069318

POCMtb Pure Tee Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Mtb Pure Tee Men's från POC

Mtb Pure Tee Men's från Poc är en lätt t-shirt i ett nätväv för körning i varmt väder med en praktisk ficka med dragkedja för liftkort. Den mycket andningsbara och lätta MTB Pure Tee erbjuder form och funktion du kan lita på. Tröjan är skuren för perfekt passform med POC VPD-kroppsskydd och tillverkad i extremt lätt nätmaterial, samt har snabbtorkande egenskaper som gör den idealisk för körning i varmare temperaturer. Komfort och prestanda hela dagen med funktioner som kortficka med dragkedja så att du enkelt kan förvara ett liftkort eller bankkort medan du åker några varv i cykelparken.


 • Lätt T-shirt i nättyg som passar perfekt med POC VPD-kroppsskydd.
 • Konstruerad av ett lätt, mycket andningsbart och högabsorberande nättyg som torkar snabbt, och håller dig bekväm och torr på varma eller högintensiva turer. 
 • Har en diskret ficka med dragkedja för enkel och säker förvaring av liftkort, kreditkort eller en liten energibar.
Egenskaper för Mtb Pure Tee Men's:
Material: Syntet
Dragkedja: Nej
Kompression: Nej
Meshpaneler: Ja
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

Mer från POC

Visa alla Träningströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!