Obex Spin - ID: A043335

Kampanj

POCObex Spin

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Obex Spin från POC

Obex Spin är en lätt skidhjälm från POC som erbjuder ett anpassningsbart skydd för både skidåkning och snowboard. Konstruerad med ett EPS-foder, PC skal och ABS topp skal. Ett inre storleksjusteringssystem gör det lätt att anpassa passformen utan att behöva byta pads. Justerbar ventilation gör det enkelt att öppna eller stänga hjälmventilation efter behov. Integrerade öppningar på hjälmens framsida tillåter luft att passera utan att åka in i dina goggles, så att de inte immar igen.
 • Kompatibla med POC AID ear pads (säljs separat)
Egenskaper för Obex Spin:
Kön: Unisex
Rotationsskydd: SPIN
Urtagbar lining: Nej
Fäste för goggles: Ja
Justerbar: Ja
Vikt: 470 g
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

Mer från POC

Visa alla Hjälmar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans kampanj - Klarna bjuder på frakten! - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

1436.00
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!