Pocito Omne Spin - ID: A069302

Kampanj

POCPocito Omne Spin

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Pocito Omne Spin från POC

Pocito Omne Spin från Poc är en cykelhjälm för barn, utformad för att ge yngre cyklister rätt stöd när de ska utveckla sina färdigheter. Omne Air SPIN har samma design och funktioner som vuxenversionen av hjälmen men har specialanpassats för att tillgodose de unika behoven hos yngre cyklister. Hjälmen har ett 360-graders passningssystem som gör det enkelt att hitta en exakt passform, och ett EPS-kärna som optimerats för det skydd som barn behöver. Vår patentsökta teknik med silikondyna, SPIN (Shearing Pad INside), ingår också.
Precis som med alla POCito-produkter har Poc arbetat för att höja det proaktiva skyddet i vår cykelhjälm för barn. Omne POCito SPIN finns i självlysande färger med hög synlighet som syftar till att väcka uppmärksamhet på långt håll, så att andra upptäcker barnet tidigare. Reflekterande detaljer förbättrar ytterligare hjälmens förmåga att fånga uppmärksamheten.


 • Barncykelhjälm utformad för att tillgodose de specifika kraven för yngre cyklister. Certifierad enligt standarderna CE EN 1078, CPSE 12 03, AS/NZS 2063.
 • Robust konstruktion med EPS-kärna optimerat för att skydda barn.
 • Lättanvänt 360°-passningssystem som ger barn en exakt och säker passform.
 • SPIN (Shearing Pad INside), vårt patentsökta tekniksystem med silikondyna
 • Fluorescerande färger och reflekterande detaljer gör det enkelt för andra att se dig på långt håll.
 • Ventilationsdesign hämtad från Omne Air SPIN håller barnets huvud svalt under cykling.
Egenskaper för Pocito Omne Spin:
Kön: Barn
Rotationsskydd: SPIN
Urtagbar lining: Ja
Fäste för goggles: Nej
Justerbar: Ja
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

Mer från POC

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!