Resistance Enduro Light Tee - ID: A032100

POCResistance Enduro Light Tee

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Resistance Enduro Light Tee från POC

Resistance Enduro Light Tee är en tränings t-shirt från POC. Tröjan är gjord utav olika typer av material för att transportera bort fukten ifrån kroppen så effektivt som möjligt. I och med sin lätta vikt och fukttransporten är den perfekt för varma dagar.
 • Fukttransporterande egenskaper.
 • Kardborreresistent tyg.
 • Avslappnad passform
 • Vikt 148g
 • Material: 91% Polyester, 9% Elastan


Egenskaper för Resistance Enduro Light Tee:
Material: Syntet
Dragkedja: Nej
Kompression: Nej
Graderad kompression: Nej
Meshpaneler: Nej
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

Mer från POC

Visa alla Träningströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!