Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Spine VPD 2.0 Vest/Slim - ID: A006673

POCSpine VPD 2.0 Vest/Slim

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Spine VPD 2.0 Vest/Slim från POC

Spine VPD 2.0 Vest från Svenska POC ger dig fullt skydd för ryggen och bästa möjliga rörelsefrihet, allt testat enligt kraven som ställs på de mest skyddande motorcykelskydden (1621-2 motorcycle standard). VPD 2.0 ger ett effektivt skydd med extremt stötupptagande prestanda, samtidigt som det följer och anpassar sig efter din kropp. Västen är gjord av flexibel och välventilerande mesh, samt har flera justeringsmöjligheter för bästa möjliga passform. Själva ryggskyddet är urtagbart när du vill tvätta västen.
Egenskaper:
 • 3D-gjutet VPD 2.0 ryggskydd som överträffar de tufft ställda kraven i standard 1621-2
 • Välventilerande mesh
 • Avtagbart och justerbart flexibelt midjeband
 • Certifierad enligt: EN 1621-2 Level 2 
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

Mer från POC

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!