Tectal Race Spin - ID: A041317

POCTectal Race Spin

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tectal Race Spin från POC

Tectal Race Spin är en välventilerad hjälm som är utvecklad för aggressiv trail och enduro. Skalet och stoppningen är skapade för att ge hög säkerhet trots låg vikt. Hjälmen skyddar större del av huvudet än konventionella hjälmar. Ventilationen är testad och optimerad med hjälp av en vindtunnel. Utrustad med rotationskyddet SPIN för maximalt skydd vid fall.
 • EPS stoppning. .
 • PCskal.
 • Aramid fiber för skydd och hållbarhet.
 • Designad för att skydda större del av bakhuvudet.
 • Recco reflector.
Egenskaper för Tectal Race Spin:
Rotationsskydd: SPIN
Urtagbar lining: Nej
Fäste för goggles: Ja
Justerbar: Ja
Vikt: 340 g
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

Mer från POC

Visa alla Hjälmar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!