Women's Reform Enduro Light Tee - ID: A080180

POCWomen's Reform Enduro Light Tee

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Reform Enduro Light Tee från POC

Women's Reform Enduro Light Tee från Poc är en lätt, enduro-specifik t-shirt gjord av återvunna material. Den här snabbtorkande t-shirten har en exceptionell förmåga att transportera bort fukt, vilket gör den perfekt för cykling i varmt väder.
En lätt, enduro-specifik t-shirt gjord av återvunna material. Den är snabbtorkande och har en exceptionell förmåga att transportera bort fukt, vilket gör den perfekt för cykling i varmt väder. Skuren för kroppens position på en mountainbike och designad för kvinnor — håller sig tätt mot kroppen utan att hänga och fladdra. Standardpassform gör att det är gott om plats för POC VPD rygg- och armbågsskydd. Tröjan har POCs logotyp på nedre delen av ryggen.
 • Enduro-specifik, lätt t-shirt gjord av återvunnen polyester
 • Exceptionella fukttransporteringsförmåga och snabbtorkande material hjälper till att säkerställa torrhet
 • Regelbunden passform för att fungera med rygg- och armbågsskydd
 • Raglanärmar förbättrar rörelsefriheten
 • POC-logotypen på nedre delen av ryggen

Egenskaper för Women's Reform Enduro Light Tee:
Material: Syntet
POC är ett svenskt företag som grundades 2005. Deras mission är att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna av sportrelaterade olyckor. I starten fick de stor uppmärksamhet för sina nya idéer och lösningar för att förbättra ski racing säkerheten. POCs unika produkter lyckades minska den kraft som överförs till hjärnan och kroppen i händelse av en krasch, vilket var nytänkande. De jobbar kontinuerligt tillsammans med några av världens främsta idrottsmedicinska experter för att utveckla och förbättra produkterna.

Mer från POC

Visa alla Träningströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!