Polar

-
På 1970-talet när Polar grundades fanns det inget exakt sätt att mäta din puls under träning. Idag har pulsmätare och träningsklockor blivit ett ovärderligt verktyg för många människor som siktar mot sina mål: att hålla sig i form eller springa ett maraton. Att lyssna på din kropp är det första steget, men att verkligen förstå vad den säger kommer att ta dig till nästa nivå.

Polar

(32 produkter)

Aktivitetsmätare och pulsklockor för olika behov

I Polars sortiment hittar du bland annat deras populära pulsklockor och aktivitetsmätare. Välj bland enklare modeller som räknar dina steg och samlar in information om ditt rörelsemönster för att hjälpa dig nå dina träningsmål.

Du hittar även mer avancerade modeller som kan räkna kalorier, vibrera när du varit inaktiv för länge och kan mäta din sovtid och sömnkvalitet. Oavsett vilken du väljer vill Polar hjälpa dig att förbättra din hälsa på ett enkelt och smart sätt.

Produkter för alla

Polars produkter är simpla att använda och finns i olika färger och storlekar så att du kan välja din favorit. Oavsett om du är man eller kvinna, ung eller äldre finns det en produkt för dig. Låt Polar motivera dig att leva ett hälsosammare liv! Klara färdiga spring!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!