PolarH10 Pulssensor (2018)

  H10 Pulssensor (2018) - ID: A031596

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om H10 Pulssensor (2018) från Polar

  H10 Pulssensor från Polar är ett pulsbälte som ger ett precist mått på din puls under all sorts träning, även simning. Kompatibel med alla Polars klockor och aktivitetsmätare.
  POLAR BEAT
  Anslut din Polar H10 till Polar Beat, Polars kostnadsfria fitness- och träningsapp, och få exakt pulsmätning i realtid direkt i telefonen.
  Gillar du inte att träna med telefonen? Med Polar H10 kan du registrera träningspasset utan att ha mobilen med dig, och sedan överföra dina pulsdata till Polar Beat i efterhand. Starta ett träningspass via appen, låt telefonen ligga och kör igång träningspasset.
  ANSLUT DIN PULS
  Polar H10 kan användas med träningsappar, kompatibel gymutrustning och många andra Bluetooth-enheter. Koppla pulsen till din favoritapp eller gymutrustning för att optimera träningen och uppnå dina träningsmål.
  LÄMPLIG FÖR SIMNING
  Polar H10 är helt vattentät och överför pulsdata i vatten med 5 kHz-teknologi. Om du inte har en kompatibel Polar-klocka kan du registrera pulsen i bassängen med Polar H10 och efter passet överföra dina pulsdata till den kostnadsfria appen Polar Beat.
  POLAR PRO STRAP
  Med Polar H10 följer Polar Pro Strap, ett mjukt textilbälte med förbättrade elektroder som ser till att din puls mäts exakt och utan störningar. Materialet är bekvämt att bära och silikontrycket och det förbättrade spännet håller bältet säkert på plats.
  PRECISION
  De förbättrade elektroderna gör Polar H10 till den mest exakta pulssensorn i Polars historia.
  ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER
  Polar H10 är kompatibel med träningsappar, gymutrustning och många andra Bluetooth-enheter.
  UPPDATERBAR
  Polar H10 förbättras fortlöpande genom OTA-mjukvaruuppdatering.
  LÄMPLIG FÖR SIMNING
  Tack vare 5 kHz-överföringen kan du även mäta pulsen i vattnet.
  INBYGGT MINNESFUNKTION VIA POLAR BEAT
  Polar H10 har minne för pulsdata från ett träningspass. Dina data kan överföras till Polar Beat, Polars kostnadsfria fitness- och träningsapp.
  KOMFORT
  Det nya Polar Pro-bältet är bekvämt att bära och är tillverkat i ett mjukt textilmaterial med glidskyddande silikonpunkter och ett säkert spänne.

  XS-S ca 51–66 cm
  M–XXL ca 65–93 cm


  Egenskaper för H10 Pulssensor (2018):
  Mått Längd x Bredd x Höjd: 34x65x10 mm
  Vikt: 60 g
  Leverantörens namn: H10 Pulssensor (2018)
  Låt dina mål bli till verklighet med Polar sportklockor, fitnessmätare och pulsmätare. Vi tror på allas inneboende atlet. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller en driven nybörjare hjälper vi dig att nå dina mål. Polars produkter är kända över hela världen för deras hållbarhet och korrekthet. Vårt utbud inkluderar även GPS-aktiverade cykeldatorer, fitness- och löparklockor, såväl som pulsmätare och prestandamätare. Hitta din favorit och nå dina mål.

  Mer från Polar

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - Kampanj! Fri frakt - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!