M600 - ID: A027697

PolarM600

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om M600 från Polar

Polar M600 är en pulsklocka Polar med pulsmätning på handleden. Med klockan får du tillgång till praktiska Android Wear tillsammans med Polars kraftfulla träningsfunktioner. Gör det bästa av vardagen var du än befinner dig – på jobbet, vid poolen eller när du är ute och sätter personliga rekord.

Pulsmätning vid handleden

Pulsbaserad träning har blivit enklare än någonsin – det är bara att dra åt armbandet och köra igång.

Sportspecifika profiler

Skapa och anpassa profiler för olika träningsformer och få exakt de data och den vägledning du behöver för att träna effektivt.

Aktivitetsmätning dygnet runt

Registrera din aktivitet dygnet runt och få praktiska råd som hjälper dig att nå dina personliga dagliga aktivitetsmål. Mäter automatiskt din sovtid och sömnkvalitet.

Polar Flow

Webbtjänsten Polar Flow registrerar detaljerad information om varje träningstillfälle så att du kan hålla koll på din utveckling och planera framtida träning på ett snabbt och effektivt sätt.

Smart Coaching

Polars Smart Coaching-funktioner ger dig detaljerad information om din konditionsnivå inom olika områden och hjälp med hur du kan förbättra den.

Vattenresistent

Polar M600 är vattenresistent (lämplig för simning, 10 meter, IPX8).

Inbyggd GPS

Polar M600 har en snabb och exakt GPS-funktion så att du kan se din hastighet, distans och rutt.

Sensorkompabilitet

Polar M600 är kompatibel med pulssensorn Polar H7.

Aktivitetsguide

Visar hur aktiv du har varit under dagen och ger praktisk vägledning för hur du kan nå ditt dagliga aktivitetsmål.

Aktivitetseffekt

Ger feedback om din aktivitet varje dag/vecka/månad och visar hur dina aktiva val påverkar din hälsa.

Smart Calories

Visar exakt hur många kalorier du har förbrukat under träningen. Baseras på vikt, längd, ålder, kön, individuell maxpuls samt din puls under träningen.

Träningseffekt

Ger motiverande feedback omedelbart efter träningen med en beskrivning av träningspassets effekt. 

Running Program

Träna inför tävlingen med ett personligt anpassat träningsprogram i Polar Flow. Välj bland fyra mål: fem kilometer, en mil, halvmaraton och maraton, så får du ett träningsprogram som är anpassat till dig och dina mål.

Running Index

Visar hur dina löpresultat utvecklas. 

Sportprofiler

Polar har fler än hundra olika sportprofiler, så att du kan välja den som passar bäst för din träning och få långsiktiga rapporter för din eller dina träningsformer. Alla sportprofiler bygger på specialutvecklade algoritmer och ger dig exakt information om till exempel kaloriförbränning. Du hanterar dina sportprofiler i webbtjänsten Flow. 

Egenskaper för M600:
Vattenskydd: IPX8
Max Batteritid: 48 h
GPS: Ja
Optisk pulsmätare: Ja
Fotenhet ingår: Nej
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 45x36x13 mm
Vikt: 63 g
Låt dina mål bli till verklighet med Polar sportklockor, fitnessmätare och pulsmätare. Vi tror på allas inneboende atlet. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller en driven nybörjare hjälper vi dig att nå dina mål. Polars produkter är kända över hela världen för deras hållbarhet och korrekthet. Vårt utbud inkluderar även GPS-aktiverade cykeldatorer, fitness- och löparklockor, såväl som pulsmätare och prestandamätare. Hitta din favorit och nå dina mål.

Mer från Polar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!