Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

OH1 - ID: A056241

PolarOH1

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om OH1 från Polar

OH1 från Polar är en optisk pulsmätare som kombinerar mångsidighet, komfort och enkelhet. Du kan använda den både som fristående enhet och länka den med olika träningsappar, sportklockor och smartklockor tack vare anslutningsmöjligheter både via Bluetooth och ANT+. En klämma ingår till simglasögonsband för enkel användning vid simning. OPTISK PULSMÄTNING
Polar OH1 registrerar din puls med Polars förstklassiga optiska 6-LEDs pulsmätningsteknologi.

MÅNGA ANSLUTNINGSALTERNATIV
Du kan använda Polar OH1 för att sända din puls i realtid till många träningsappar, alla Bluetooth-kompatibla sport- och smartklockor, ANT+-kompatibla cykeldatorer samt Bluetooth- och ANT+-kompatibel gymutrustning.

UPPDATERINGSBAR MJUKVARA
Polar OH1 förbättras kontinuerligt genom automatiska uppdateringar.

LÅNG BATTERITID
Med Polar OH1 får du upp till tolv timmars träningstid på en laddning. Du kan enkelt ladda batteriet i Polar OH1 med den medföljande USB-adaptern.

INBYGGT MINNE
Polar OH1 har inbyggt minne som lagrar upp till 200 timmars träningsdata. Du kan synka dina data till Polar Beat för analys av din träning.

BEKVÄMT TEXTILARMBAND
Polar OH1-armbandet är diskret och sitter perfekt runt armen. Armbandet är tillverkat i ett mjukt textilmaterial och tål maskintvätt.

VATTENRESISTENT
Polar OH1 är vattenresistent ned till 30 m.

KLÄMMA TILL SIMGLASÖGONBAND
Trä på klämman på ditt simglasögonband och upplev pulsmätning med maximal komfort. Polar OH1 sitter snyggt mot din tinning.
Egenskaper för OH1:
Vikt: 20,5 g
Låt dina mål bli till verklighet med Polar sportklockor, fitnessmätare och pulsmätare. Vi tror på allas inneboende atlet. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller en driven nybörjare hjälper vi dig att nå dina mål. Polars produkter är kända över hela världen för deras hållbarhet och korrekthet. Vårt utbud inkluderar även GPS-aktiverade cykeldatorer, fitness- och löparklockor, såväl som pulsmätare och prestandamätare. Hitta din favorit och nå dina mål.

Mer från Polar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!