V650 - ID: A045141

PolarV650

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om V650 från Polar

V650 från Polar är en cykeldator med GPS för seriösa cyklister. Få de träningsdata och den vägledning du behöver för att få ut så mycket som möjligt av din träning. Pulsbandet H10 medföljer.
Prisbelönt design
V650:s eleganta design har tilldelats Red Dot Design Award. Tillsammans med alla smarta funktioner – som den främre LED-lampan som tänds automatiskt i svagt ljus – är paketet komplett.

2,8" färgpekskärm
V650 registrerar alla viktiga data från cykelsensorerna på en stor färgpekskärm.

Anpassnignsbara profiler
Skapa och anpassa profiler för olika cykelpass. Visa endast de data du behöver, oavsett om du cyklar inomhus, på vägen eller i skogen.

Importera nya rutter
Hitta nya rutter och importera dem till Polar Flow från andra tjänster som har stöd för GPX- eller TCX-filer.

GPS och kartor
V650 är utrustad med ett snabbt och tillförlitligt GPS-chip som håller koll på dina pass, från början till slut. Med stöd för OpenStreetMap vet du alltid var du befinner dig på kartan.

Barometer med VAM i realtid
En barometrisk höjdmätare håller koll på aktuell höjd samt stignings- och fallmeter. VAM i realtid, stigningshastighet uppför, visar hur många höjdmeter du klättrar vertikalt per timme (separat hastighetssensor krävs).

Sensorkompatibilitet
V650 är kompatibel med Polar Bluetooth® Smart puls- och cykelsensorer, som kan användas för att ge dig ytterligare data.
Egenskaper för V650:
Pekskärm: Ja
Kamera: Nej
Android: Ja
Max Batteritid: 10 h
Laddningsbara batterier: Ja
Micro SD: Nej
Micro USB: Ja
Skärmstorlek: 2,8 Tum
Vattentät: Ja
Vikt: 120 g
Låt dina mål bli till verklighet med Polar sportklockor, fitnessmätare och pulsmätare. Vi tror på allas inneboende atlet. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller en driven nybörjare hjälper vi dig att nå dina mål. Polars produkter är kända över hela världen för deras hållbarhet och korrekthet. Vårt utbud inkluderar även GPS-aktiverade cykeldatorer, fitness- och löparklockor, såväl som pulsmätare och prestandamätare. Hitta din favorit och nå dina mål.

Mer från Polar

Visa alla GPS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!