Women's Kuusama Gore-Tex Ankle - ID: A075273

Kampanj

PomarWomen's Kuusama Gore-Tex Ankle

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Kuusama Gore-Tex Ankle från Pomar

Women´s Kuusama Gore-tex Ankle från Pomar är en vinterstövel inspirerad av den ikoniska curling boot silhuetten med flera speciella vinterfunktioner. Kuusama är vattentät, håller dina fötter varma och är väderklassificerade till fantastiska -35 °C och har en avancerad nordisk GRIP + -sula som gör att du rör dig säkert. Utrustad med en dragkedja på sidan för smidig användning och isolerad med en kombination av yllefilt och GORE-TEX® PARTELANA varmisolerande foder.
Material:

Överdel: Sandullfilt
och skyddande detaljer i svartvaxad nubuckläder.

GORE-TEX®
PARTELANA FODER: Vattentät och isolerande, foder i varm ullmix   

Sula:
Utmärkt vintergrepp, mjuk, gripande TR-gummiblandning och aggressiv räffling
halkfritt slitbanemönster

Passform:
Om du har smala fötter eller storlek mellan två olika, välj den mindre storleken. Om du vill ha en tjockare ullstrumpa eller ha bredare fötter välj din vanliga storlek i den här stilen. För en snävare passform kan du sätta in en extra platt innersula
under den nuvarande. Om du behöver mer utrymme kan du ta bort innersulan eller
byt ut den mot en tunnare.

Svartvaxad nubuck
läder är snabb att utveckla en vintage-patina på grund av sin repkänsliga
finish - detta är en önskad effekt som ger dina skor en unik karaktär.
Blank
Egenskaper för Women's Kuusama Gore-Tex Ankle:
Urtagbar innersula: Ja
Yttersula: Gummi
Foder: Ull
Varmfodrade: Ja
Membran: GORE-TEX
POMAR | SKOMAKARE I TREDJE GENERATIONEN Tillägnad att producera hållbara skor av hög kvalitet som kombinerar komfort, användbarhet och nordisk design. Ett finskt skovarumärke med en passion för skotillverkning, Pomar ger människor möjlighet att njuta av livet på språng medan deras skor hjälper till att förkroppsliga en nordisk utomhuslivsstil. Grundades 1960 och är fortfarande ett familjeägt företag som ägnar sig åt att producera hållbara, äkta högkvalitativa skor. I 60 år har de byggt upp ett rykte för att skapa skor som kombinerar komfort, kvalitet och användbarhet. Idag har deras uppdrag inte förändrats, att skapa välgjorda skor som ger människor möjlighet att hitta äventyr och njuta av livet på språng, oavsett förhållanden. Pomars passion för att hjälpa människor att njuta av naturen återspeglas i användningen av robusta, hållbara material, specialiserade vattentäta och andningsbara GORE-TEX®-membran, oljat läder och avancerade halkskydd. Pomar är engagerade i etisk tillverkning och hållbarhet. Alla Pomar-skor tillverkas etiskt och hållbart i Europa, vid sin egen skofabrik i Pärnu, Estland, som uppfyller tuffa EU-standarder för arbetsförhållanden, säkerhet och miljö.

Mer från Pomar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!