Women´s Pilvi Gore-tex - ID: A075271

Nyhet!

PomarWomen´s Pilvi Gore-tex

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women´s Pilvi Gore-tex från Pomar

Women´s Pilvi Gore-tex från Pomar är en retroinspirerad vandringsstövel uppdaterad för en modern nordisk livsstil och konstruerad för livet ovanför polcirkeln. Tillverkad i varm ullfilt med skyddande nubuckdetaljer passar dessa stövlar både på stadens gator och snötäckta stigar. Pilvi är vattentät, håller dina fötter varma och är väderklassificerade till fantastiska -35 °C och har en avancerad nordisk GRIP + -sula som gör att du rör dig säkert. Isolerad med en kombination av yllefilt och GORE-TEX® PARTELANA varmisolerande foder.
Material:

Yttermaterial:
Ullfilt och svart nubuck - stöter bort vatten och smuts

GORE-TEX® PARTELANA FODRING:
Vattentätt och isolerande, varmt woolmixfoder designat för kalla vinterförhållanden

Normal passform:
Om du har smala fötter eller storlek mellan två föreslås att du väljer den mindre storleken.
Blank
Egenskaper för Women´s Pilvi Gore-tex:
Foder: Ull
Yttermaterial: Ull
Varmfodrade: Ja
Membran: GORE-TEX
POMAR | SKOMAKARE I TREDJE GENERATIONEN Tillägnad att producera hållbara skor av hög kvalitet som kombinerar komfort, användbarhet och nordisk design. Ett finskt skovarumärke med en passion för skotillverkning, Pomar ger människor möjlighet att njuta av livet på språng medan deras skor hjälper till att förkroppsliga en nordisk utomhuslivsstil. Grundades 1960 och är fortfarande ett familjeägt företag som ägnar sig åt att producera hållbara, äkta högkvalitativa skor. I 60 år har de byggt upp ett rykte för att skapa skor som kombinerar komfort, kvalitet och användbarhet. Idag har deras uppdrag inte förändrats, att skapa välgjorda skor som ger människor möjlighet att hitta äventyr och njuta av livet på språng, oavsett förhållanden. Pomars passion för att hjälpa människor att njuta av naturen återspeglas i användningen av robusta, hållbara material, specialiserade vattentäta och andningsbara GORE-TEX®-membran, oljat läder och avancerade halkskydd. Pomar är engagerade i etisk tillverkning och hållbarhet. Alla Pomar-skor tillverkas etiskt och hållbart i Europa, vid sin egen skofabrik i Pärnu, Estland, som uppfyller tuffa EU-standarder för arbetsförhållanden, säkerhet och miljö.

Mer från Pomar

Visa alla Vardagsskor & Sneakers

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!