Fluorocarbon Tafsmaterial 25 m. 2X 0,23mm - ID: A032932

Pool 12Fluorocarbon Tafsmaterial 25 m. 2X 0,23mm

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Fluorocarbon Tafsmaterial 25 m. 2X 0,23mm från Pool 12

Fluorocarbon tafsmaterial 25 m. 2X 0,23mm från Pool 12. För fiske i saltvatten, fiske i klara vatten eller fiske efter skygg fisk. Med ett reflexindex som är nära vattnets eget blir fluorocarbon nästan osynligt i vattnet. Det gör att du många gånger kan gå upp en diameter och ändå få samma resultat.
Under mer än 20 år har Pool 12 utvecklat flugfiskeprodukter för den Skandinaviska marknaden. Deras önskan är att så många som möjligt ska kunna få uppleva spännande äventyr med ett flugspö i handen. Pool 12 lägger sitt fokus på att ta fram och utveckla produkter som är både prisvärda och ändamålsenliga och som ger dig som användare möjlighet att koncentrera dig på din upplevelse.

Mer från Pool 12

Visa alla Fiskelinor & Tafsmaterial

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!