PowertravellerFalcon 40

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Falcon 40 från Powertraveller

Falcon 40 från Powertraveler är en lätt och vikbar solpanel avsedd för laddning av bärbara datorer och netbooks (endast 40W), tabletter, SAT-telefoner, GoPros, smartphone och nästan alla andra 5V eller 20V elektroniska enheter med solens kraft. Den här högpresterande solpanelen kan ladda upp till 3 enheter samtidigt (2 via USB och 1 via DC) och de integrerade högeffektiva cellerna från SunPower ™ ger 25-35% mer effekt jämfört med konventionella celler. Falcon 40 är tillverkad av robust tyg och är klassad IPX4 vilket betyder att den kan motstå stänk från vilken riktning som helst i upp till 5 minuter och de användbara metallöglorna gör att panelen kan fästas på ryggsäckar, tält, cykelkorgar mm.
 • Spänning: 2xUSB 5V & 1xDC 20V
 • LED-indikator
 • Spänning: 2xUSB 5V & 1xDC 20V
 • 4 st metallöglor för att fästa solpanelen på ryggsäcken
Egenskaper för Falcon 40:
Input: USB
Max effekt: 40 W
Mått Längd x Bredd x Höjd: 1200 x 292 x 3 (utfälld) mm
Vikt: 1650 g
Slipp för alltid det frustrerande problemet med urladdade mobiler och datorer. Powertraveller gör prisvinnande bärbara laddare för alla mobila prylar. Så att du kan ladda var du än är.

Mer från Powertraveller

Visa alla Powerbanks & Laddare

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!