PowertravellerSpidermonkey

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Spidermonkey från Powertraveller

Spidermonkey är en smart och kompakt USB hubb som gör det möjligt att ladda fyra enheter samtidigt via USB-portarna. Spidermonkey har tre ingångar för olika strömkällor och kan till exempel kopplas till en dator, bärbar laddare eller direkt i väggen för att kunna användas. De två översta USB-portarna är speciellt för Apple produkter, som iPhone, iPad eller iPod. De känner av vilken enhet som är kopplad och anpassar laddningen därefter.
Den tredje USB-porten är för Samsung, iPhone och HTC mobiler medans den fjärde är till för Nokia och 5V enheter med låg effekt. Den fjärde porten är inte lämpad för iPhones.

Välj någon av de 3 ingångarna för att få ström:
 • 5V AC transformator
 • Micro USB
 • 5V-30V

I paketet ingår en universal AC laddare
Egenskaper för Spidermonkey:
Output: USB
Inbyggt batteri: Nej
Strömstyrka: 1000 mA
Micro USB: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 36x15x100 mm
Vikt: 105 g
Input: 30 v
Max output: 5 v
Slipp för alltid det frustrerande problemet med urladdade mobiler och datorer. Powertraveller gör prisvinnande bärbara laddare för alla mobila prylar. Så du kan ladda vart du än är.

Mer från Powertraveller

Visa alla Powerbanks & Laddare

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!