Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Camp Kitchen & Table - ID: A007512

PrimusCamp Kitchen & Table

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Camp Kitchen & Table från Primus

Kombinerat ställ till Primus större kök som enkelt förvandlas till bord. Med den medföljande bordskivan förvandlas stället till ett bord, lagom stort för fyra personer. Avsett för Primus större kök och grillar passar det perfekt till Oden Stove, Oden Camp stove, Atle Stove och Vidar BBQ. 
Benen är tillverkade av kraftig aluminium och bordsskivan av extruderade aluminiumprofiler. Smart design gör den enkel att packa och kompakt för transport och förvaring. En hängare för lykta eller annan köksutrustning, samt bärväska medföljer.

Egenskaper:
 • Höjd (mm): 820
 • Bredd (mm): 530
 • Längd (mm): 670
 • Personer: 1-4
 • Vikt (g): 3500
Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Campingmöbler

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!