Commuter Mug 0.4L - Red - ID: 733842

PrimusCommuter Mug 0.4L - Red

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Commuter Mug 0.4L - Red från Primus

En snyggt designad mugg med den omtyckta knappen på locket som öppnar och stänger muggen. Commuter mug gör utflykten lite roligare... Commuter Mug transperent red är tillverkad med dubbla väggar i PC-plast. Yttre väggen är transperent röd så att man ser den inre. Muggen har silikonpackningar som gör att den garanterat håller tätt. Ett enkelt "klick" öppnar och stänger dricköppningen. Commuter mug passar i de flesta bilmugghållare. Denna mugg håller värmen längre än en vanlig mugg, men är ingen termosmugg.

 

Egenskaper för Primus Commuter Mug Transperent red:

 • Vikt: 280 gram
 • Mått: 81x81x197 mm
 • Volym: 0,4 liter

Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!