EasyLight Duo - ID: 224543

PrimusEasyLight Duo

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om EasyLight Duo från Primus

Primus EasyLight Duo sprider ljus och värme omkring sig och kräver inte större utrymme än en medelstor apelsin i ryggsäcken. Du kan läsa mer nedan om Primus EasyLight Duo.

Primus EasyLight Duo lyktan är den ultimata reskamraten då den passar de flesta gasbehållare med ventil på marknaden genom  Duo-ventilen. Den sprider ljus och värme omkring sig och kräver inte större utrymme än en medelstor apelsin i ryggsäcken. Lyktan har en patenterad, nästintill ljudlös brännare och har en steglöst ställbar ljusstyrka som motsvarar maximalt 80 W. EasyLight är tillverkad i korrosions- och underhållsfria material och levereras i en slagtålig plastlåda. EasyLight finns även med vanlig gängad anslutning och då med eller utan piezotändning. 

 

Vikt: 211 g/ 192 g/ 188 g
Effekt: 80 W
Tändning: Piezotändning/ Manuell
Brinntid: 12-24 h
Mått: 83 x 83 x 127 mm 

Egenskaper för EasyLight Duo:
Max Brinntid: 36 h
Mått Längd x Bredd x Höjd: 73 x 79 x 141 mm
Vikt: 203 g
Bränsle: Gas
Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Campingkök

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!