Fri frakt! Just nu har vi fri standardfrakt på alla ordrar inom Sverige. Gäller t.o.m. 2021.11.01

Essential Trail Kit - ID: A067534

PrimusEssential Trail Kit

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Essential Trail Kit från Primus

Essential Trail Kit från Primus består av Essential Trail-brännaren och en uppsättning kastruller och kokkärl, den perfekta kombinationen av allt du behöver för att laga mat utomhus var du än är. En Essential Trek Pot 1.0L är tillverkad av lätt aluminium och kommer tillsammans med en keramikbelagd stekpanna som gör matlagning och rengöring efter såser enkel. Stekpannan fungerar som ett lock för snabbare kokning och håller maten varm längre. Kastrullen är tillräckligt stor för att hysa både brännaren och en 230-gram gasbehållare när den inte används. Pannan / locket låser ihop allt med hjälp av handtaget. OBS! Gas ej inkluderad
Blank
Egenskaper för Essential Trail Kit:
Vindskydd: Nej
Material: Aluminium
Bränsle: Gas
Piezo-tändare: Nej
Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Friluftskök

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans kampanj - Fri frakt! - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!