Essential Trek Pot 0.6l - ID: A067550

PrimusEssential Trek Pot 0.6l

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Essential Trek Pot 0.6l från Primus

Essential Trek Pot-serien från Primus är mycket prisvärd och är väl utformade köksredskap som kombinerar tekniska detaljer med användarvänliga funktioner. Allt för att göra utomhusmatlagning enkelt och bekvämt.
0,6 L-kastrullen är gjord av anodiserad aluminium och har en något tjockare botten som hjälper till att distribuera värmen och minimerar risken för bränning. Botten har också ett spiralmönster som ger god friktion mot grytstödet och bättre värmeöverföring.

Handtaget kan låsas i två lägen. Det ger ett robust grepp och gör matlagning och servering mycket enklare. När handtaget tas bort och monteras för packning upptar det mycket lite utrymme och håller alla delar på plats.

Locket är tillverkat av PP-plast och fungerar också som en sil med ett silikonhandtag.
Egenskaper för Essential Trek Pot 0.6l:
Volym: 0,6 L
Material: Hårdanodiserad aluminium
Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Kokkärl & Stekpannor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!