Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Eta Lite - ID: A007505

PrimusEta Lite

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Eta Lite från Primus

Primus Eta Lite är ett mycket kompakt kök för soloturer eller fikapauser. Ny brännarteknik gör det både stabilare och lättare. Primus Eta Lite är ett mycket kompakt allt-i-ett-kök. Massor med teknik i ett format som inte mycket större än en mattermos. Kastrullen rymmer både brännare och en 100 grams gasbehållare(ingår ej). Kastrullen är tillverkad av tålig hårdanodiserad aluminium och rymmer 0,5liter. Lagom storlek för soloturen eller fikapausen för två. Brännaren har konstruerats med en helt ny teknik som fått namnet LFB, och somär en förkortning av: (håll i er nu) Laminärsflödesbrännare. Enkelt förklarat innebär det en lägre brännare, vilket gör den både lättare, stabilare och mer kompakt. Ny låsanordning gör användningen enklare även om du bär handskar. Det värmetåliga fodralet med säkerhetsrem gör att köket går att använda hängandes.
 
Egenskaper:

Höjd (mm): 150
Diameter (mm): 100
Brinntid: 59 min på 100 g
Årstid: 3-säsonger
Effekt (W): 1500
Koktid (0,5 liter): 2.45 minPersoner: 1
Tändning: Piezo
Vikt (g): 355
 
Gas ingår ej.

 
Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Friluftskök

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!