Eta Lite - incl coffee press - ID: A007506

PrimusEta Lite - incl coffee press

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Eta Lite - incl coffee press från Primus

Ett kompakt allt-i-ett-kök! Perfekt för dig som vill fly vardagen för en stund och snabbt ta dig ut på äventyr. Hela köket (inklusive 100 grams gasbehållare) ryms i kastrullen, som inte tar mycket större plats än en mattermos.
Kastrullen är tillverkad i tålig hårdanodiserat aluminium och rymmer 0,5 liter. Ihop med den medföljande kaffepressen kan du koka upp två koppar kaffe på bara några minuter. Den nya brännarteknologin LFB (laminärflödesbrännare) gör att köket får en lägre brännare än vad som annars är möjligt, vilket gör det både lättare, stabilare och mer kompakt. Även den nya låsanordningen bidrar till kökets stadighet samt enkelhet att använda även med handskar. Vid ojämna underlag hjälper det inkluderade fotstödet köket att förbli stabilt. Och tack vare det medföljande, värmetåliga fodralet med säkerhetsrem går köket att använda hängandes. Locket reducerar koktiden och håller ihop delarna i ryggsäcken och kan med fördel användas som mugg! Gas ingår ej.

Egenskaper:
 • Höjd (mm): 150
 • Diameter (mm): 100
 • Brinntid: 59 min på 100 g
 • Årstid: 3-säsonger
 • Koktid: 2.45 min (0,5 liter)
 • Tändning: Piezo
Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Friluftskök

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!