Eta Solo - ID: 355083

PrimusEta Solo

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Eta Solo från Primus

Primus Eta Solo bygger på Primus prisbelönta Etateknik med Primus originalbrännare och värmeväxlare. Dess höga verkningsgrad ger en snabb uppkokning och låg bränsleförbrukning. Köket är vindstabilt, har låg vikt och är extremt kompakt. Montering sker enkelt med ett slitstarkt snäppfäste. Kärlet rymmer 0,9 l och är isolerat med ett avtagbart, värmetåligt omslag med inbyggt grepp. Locket har en öppning så att man enkelt kan dricka direkt ur kärlet. Brännarfoten är tillverkad i slagtålig plast och kan tillsammans med en 100 grams gasbehållare packas i kärlet.


Egenskaper:

 • Vikt: 365 gram
 • Effekt: 1500 W
 • Koktid: 2,10min, 0,5 L
 • Piezotändning
 • Volym: 0,9 L
 • Mått: 105x155 mm
 • Gasen på bilden ingår ej

VIKTIG SÄKERHETSINFORMATION
Den upphängningsanordning som levereras med EtaSolo kan för vissa exemplar vara av sämre kvalitet till följd av ett tillverkningsfel. Felet kan leda till att EtaSolo oväntat faller ner och vi rekommenderar alla användare att kontrollera upphängningsanordning före första användningen. Fäst kroken i fästet på kastrullen och dra hårt (motsvarande 4-5 kg) för att säkerställa att den tål belastningen av ett EtaSolo fylld med vatten. Om du behöver byta ut upphängningsanordningen, kontakta oss på Outnorth. Om du har några frågor hur du ska testa kontakta Primus på info@primus.se

 

Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Friluftskök

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!