Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

EtaPower EF - ID: A000572

PrimusEtaPower EF

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om EtaPower EF från Primus

Primus Eta Power EF har nu blivit ännu bättre. Hög verkningsgrad och bränslesnålt. 
Eta-serien från Primus har alltid inneburit hög verkningsgrad och låg bränsleförbrukning. Nu blir det om möjligt ännu bättre! Eta Power EF drivs i standardutförandet med gas, men vill man ha möjlighet till multifuel kan man numera köpa till ett kit istället för ett helt nytt kök. Genialt. Grytans värmeväxlare har gjorts mer skyddad än tidigare, då den föregående var lite småkänslig för stötar och lätt blev bucklig. Dessutom tas ännu mera av rökgaserna upp och ökar effektiviteten.Grytorna är tillverkade av hårdanodiseradaluminium och har numera en keramisk non-stick-beläggning på insidan. Beläggningen blir inte lika lätt repig som teflonbeläggningar. De integrerade grythandtagen är överdragna med silikon. Grytlocket är av bpa-fri plast med greppvänlig silikon, det kan också användas som durkslag. Själva brännaren i Eta Power EF är konstruerad för att få optimal placering i vindskyddet för bästa effekt. Alla delar samt två 100-grams gasbehållare får plats i den medföljande förvaringsväskan.

Detta ingår:
Brännare
ETA-kastrull 1,8 liter
Vindskydd
En bpa-fri plastskål
Lock
Isolerad förvaringsväska
Piezotändare
Bruksanvisning

Egenskaper för Primus Eta Power EF:
 • vikt: 800 gram
 • effekt: 2000 w
 • koktid: 3,5 min
 • mått: 210 x 100 mm
 • piezotändning
 • antal personer: 1-4
Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Friluftskök

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!