Firestick Stove Ti - ID: A067536

PrimusFirestick Stove Ti

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Firestick Stove Ti från Primus

Primus Firestick Stove Ti är utformad för att uppta så lite utrymme som möjligt i din packning utan att kompromissa med funktion och kvalitet. Skillnaden är att Firestick Stove och Firestick Stove Ti är att Ti är tillverkad i titan, vilket gör brännaren ännu lättare. Brännaren har ett optimalt vindskydd på grund av utformningen av grytstöd vilket gör att kaminen kan stå emot de tuffaste väderförhållandena och leverera när det verkligen behövs, trots sin kompakta design. Brännaren är också utrustad med Primus senaste ventil som justerar gasflödet och säkerställer att du får optimal effekt vid olika temperaturer. Kaminen har en skräddarsydd ullförvaringspåse som också kan användas som en grytlapp, liksom den nya Piezo-tändare som tänder brännaren med en knapptryckning så att du inte behöver krångla med en tändare eller tändstickor.
Blank
Egenskaper för Firestick Stove Ti:
Vindskydd: Ja
Material: Titan
Vikt: 88 g
Bränsle: Gas
Piezo-tändare: Ja
Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Friluftskök

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!