OmniFuel - incl. Fuel bottle - ID: 328985

PrimusOmniFuel - incl. Fuel bottle

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om OmniFuel - incl. Fuel bottle från Primus

Primus OmniFuel incl bottle är Primus mest beprövade produkt medföljande en bränsleflaska. Du kan läsa mer nedan om Primus OmniFueal incl bottle. Primus OmniFuel incl bottle är Primus mest beprövade produkt har nu blivit ännu smidigare. Köket är mycket avancerat både i funktion och materialval. OmniFuel är konstruerat för att klara krävande situationer, extrema höjder och både låga och höga temperaturer. OmniFuel är ett stabilt kök som fungerar med gas, bensin, diesel, fotogen, ja till och med flygbränsle. Med det separata reglerhandtaget finjusterar du lågan till exakt den värme du vill ha. ErgoPump, multiverktyg med integrerad rensnål, nylonpåse och kombinerat vindskydd och värmereflektor ingår.

Levereras komplett med 0,6L bränsleflaska.

Egenskaper för OmniFuel incl bottle:

 • Vikt: 441 g med bränslepump
 • Effekt: 3000 W
 • Koktid: 3 min (+ förvärmning 40 sek)
 • Tändning: Manuell
 • Antal personer: 1-4 Personer
 • Mått: 140 x 85 x 70 mm

 

MultiFuel EX och OmniFuel skillnad:
- MultiFuel EX saknar finreglage vid brännaren vilket skapar en fördröjning när man reglerar i andra änden av slangen vid användning av flytande bränsle. - OmniFuel är något lättare än MultiFuel EX

Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Friluftskök

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!