Onja Stove - ID: A031426

PrimusOnja Stove

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Onja Stove från Primus

Onja Stove är ett mycket kompakt och funktionellt friluftskök från Primus som är smidigt att ta med sig på campingresan eller kajakturen. Transportera enkelt Onja stove i bärhandtaget från plats till plats. När den är utvecklad står den väldigt stadigt på marken, och locket i ek kan enkelt lossas och användas som en skärbräda eller ett serveringsfat. Powered by Primus 100 g, 230 g or 450 g canister gas. There is also a Duo valve version that fits most gas cartridges with a valve on the market, perfect for those who bring the stove with them when travelling.

 • Vikt: 3000 g
 • Mått: 290 x 140 x 430 mm
 • För 1-4 personer
 • Effekt (W): 2 x 2800
Egenskaper för Onja Stove:
minsta koktid för 1 l vatten i minuter: 3:40
Bränsle: Gas
Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Campingkök

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!