SkiWax Set - ID: 310010

PrimusSkiWax Set

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om SkiWax Set från Primus

En favorit för skidåkaren. Primus skidvallningsbrännare är portabel och enkel att använda varsomhelst. Man behöver inte längre befinna sig inomhus med tillgång till el för att valla om skidorna vid ändrad snötemperatur. Vallningsbrännaren är lätt att använda tack vare inbyggd termometer och piezotändare. För bättre funktion i kall väderlek kan den dessutom vändas upp och ner för att använda gasen i flytande form. Primus SkiWax Set värmer vallan och stryker den jämt över skidan och gör det möjligt att valla skidorna under turen eller träningen. Passar alla Primus PowerGas behållare.

Primus fotstöd ingår så att hela brännaren står stabilt.

Vikt: 342 gram
Effekt: 2100W
Piezotändning

Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Övrigt Vallatillbehör

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!