Vidar BBQ incl bag - ID: 440022

PrimusVidar BBQ incl bag

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vidar BBQ incl bag från Primus

Primus Vidar BBQ är en portabel grill som är enkel att använda på balkongen, terrassen, stranden eller campingplatsen. Levereras med förvaringsväska. Till Primus Vidar BBQ används Primus 2208 (Cassette gas 250 g butan), vilket ger låga driftskostnader - detta ingår inte i paketet. Gas kan tyvärr för närvarande inte skickas från Outnorth.

Varför nöja sig med engångsgrillar som är svåra att tända, inte brinner tillräckligt länge, ger ojämn värme och inte heller är miljövänliga? Med en non-stick belagd grillyta på 28 x 35 cm, ryms enkelt mat för upp till fyra personer i taget. Den högeffektiva brännaren gör grillen redo att användas på ett par minuter. Under grillytan finns även kärlstöd att ställa en kastrull eller stekpanna på för de som önskar. Grillen levereras med inbyggd piezotändare för ett enkelt och säkert handhavande.

Vikt: 4,5 kg
Effekt: 2500 W
Koktid: 5 min
Tändning: Piezotändning
Antal personer: 1-4 Personer
Mått: 400 x 415 x 90 mm
Gas ingår ej

 

Levereras med Vidar BBQ Bag.

Det första Primusköket tillverkades redan 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev sen länge ett begrepp för alla fotogenkök som tillverkades, oavsett tillverkare. Idag, mer än hundra år senare står varumärket Primus fortfarande för innovation och hög kvalité.

Mer från Primus

Visa alla Campingkök

 • Miljö och etik

  Blank

  "Vi blir jätteglada när våra produkter hamnar på Blocket! Då har man lyckats. Det är en form av recycling!"


  Erik Wirén, Säljare, Primus

  Miljö: Om man räknar på utsläpp är det bränslet som är utsläppsboven. Den energi som går åt till köket gör att vi gör bränsle-effektiva kök och kastruller. Nästa steg är materialet, och att göra produkter som är hållbara.

  Återvinning: Har ingen egen återvinning men alla förpackningar, metallen i behållarna och plasten är återvinningsbara. Är med i REPA. 

  Etik: Har ingen certifiering men det är på gång. Besöker själva fabrikerna för att kolla att allt är bra.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!