Ascent 300 - ID: A045204

Kampanj

RabAscent 300

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ascent 300 från Rab

Ascent 300 från Rab är en slitstark, högpresterande sovsäck som du kan lita på för komfort och skydd i milda förhållanden. Idealisk för allmänt bruk utomhus. Sovsäcken är utrustad för regelbundna naturupplevelser. Hållbar och tillförlitligt varm, Ascent är särskilt lämplig för den som vill investera i sin första sovsäck. Med ett mycket hållbart Pertex® Quantum yttertyg fylls Ascent 300 med 300g av 650FP etiskt framställd European Duck Down. Den generösa breda mummieformen och den breda fotendan ger extra komfort och en rymlig känsla som fortfarande är varm. Den funktionella passformen ger extra skydd för att hålla dig bekväm. Extra små utrymmen passar telefonen och andra väsentliga saker. Ascent 300 kommer med kompressionspåse för att säkerställa en hanterbar packstorlek och som ger skydd på vägen. Fylld i Derbyshire med Hydrophobic Down utvecklad i kombination med Nikwax®.
 • Förpackningsstorlek: 20 x 36cm
 • Rab® Limit: 1 ° C
 • Säckens mått: Axelbredd: 75 cm. Höftbredd: 65 cm. Fotbredd: 50 cm
Egenskaper för Ascent 300:
Max kroppslängd: 185 cm
Vikt: 820 g
Passar för: Vår/Sommar (över 0ºC)
Kön: Unisex
Fillpower: 650 cuin
Dragkedja: Hellång
Fyllning: Dun/Syntet
Extremtemperatur -13 grader C
Komforttemperatur dam: 6,5 grader C
Komforttemperatur herr: 1,5 grader C
Värmekrage: Ja
Rabs historia började 1981 på vinden i ett litet radhus i Sheffield där Rab Carrington gjorde den första sovsäcken som fick bära hans namn. Handsydd och utarbetad med sitt eget erfarna öga, Rabs erfarenheter i bergen var påtaglig och snart var det populär efterfrågan från Rabs vänner och det växande lokala klättringssamhället. Ryktet spred sig snabbt, och vinden blev ett fabriksgolv. Där skapades sovsäckar och jackor för kunderna långt och brett. Nu årtionden senare kan deras produkter hittas över hela världen. Var helst äventyrliga individer står inför naturen.

Mer från Rab

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!