Ascent 900 XL - ID: A045191

Kampanj

RabAscent 900 XL

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ascent 900 XL från Rab

Ascent 900 XL från Rab är en slitstark sovsäck med hög prestanda som du kan lita på för komfort och skydd under vinterförhållanden. Idealisk för allmänt bruk utomhus utrustad för regelbundna naturupplevelser. Hållbar och tillförlitligt varm, Ascent är särskilt lämplig för dem som vill investera i sin första sovsäck. Ascent 900-sovsäcken är utrustad med ett mycket hållbart Pertex® Quantum yttertyg, fyllt med 900g av etiskt Europeiskt Duck Down. Den generösa breda mumie-passformen och den breda fotändan ger extra komfort och en rymlig känsla som fortfarande är varm. Passar för den som behöver extra utrymme. Utrustad med fickor som passar telefonen och andra väsentliga saker. Ascent 900 kommer med kompressionssäck för att minimera packstorlek och ger skydd på vägen. Rab-isolerade sovsäckar fylls i Derbyshire med Hydrophobic Down utvecklad i kombination med Nikwax®.
 • Förpackningsstorlek: 26 x 45cm
 • Rab® Limit: -18 C
 • Säckens mått: Axelbredd: 75 cm. Höftbredd: 65 cm. Fotbredd: 50 cm
Egenskaper för Ascent 900 XL:
Vikt: 1590 g
Kön: Unisex
Max kroppslängd: 200 cm
Passar för: Höst/Vinter (under -10ºC)
Fill power: 650 cuin
Dragkedja: Hellång
Fyllning: Gåsdun
Värmekrage: Ja
Rabs historia började 1981 på vinden i ett litet radhus i Sheffield där Rab Carrington gjorde den första sovsäcken som fick bära hans namn. Handsydd och utarbetad med sitt eget erfarna öga, Rabs erfarenheter i bergen var påtaglig och snart var det populär efterfrågan från Rabs vänner och det växande lokala klättringssamhället. Ryktet spred sig snabbt, och vinden blev ett fabriksgolv. Där skapades sovsäckar och jackor för kunderna långt och brett. Nu årtionden senare kan deras produkter hittas över hela världen. Var helst äventyrliga individer står inför naturen.

Mer från Rab

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!