Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Washing Detergent Travel Pack - ID: A049198

Re:claimWashing Detergent Travel Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Washing Detergent Travel Pack från Re:claim

Travel Pack innehåller sju stycken resvänliga portionspåsar med Re:claims kraftfulla och miljövänliga tvättmedel. En påse räcker till en hel tvätt. Ett utmärkt val för backpacker resan, eller semestern.
 • Kan användas för både hand och maskintvätt
 • Passar både bomullsmaterial och funktionsmaterial
 • Made in Sweden
Egenskaper för Washing Detergent Travel Pack:
Volym: 25 ml
Re:claim utvecklades för att atleter på alla olika nivåer ska kunna fokusera på sitt huvudmål, att ta deras träning till nästa nivå. Genom att utveckla en kraftfull tvättmedels serie som eliminerar dålig lukt på riktigt. Re:claim hjälper atleter att känna sig bekväma när de tränar och pusha sig själva utan att distraheras av annat. Re:claims unika produkter är speciellt utformad för träningskläder. Det kraftfulla, genomskinliga tvättmedlet är enkelt att använda och bryter ner molekylerna som orsakar dålig lukt i svettiga tröjor, löpartights och andra träningskläder, men gör dem även mjuka och fräscha om och om igen.

Mer från Re:claim

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!