Real Turmat

-
När du ska iväg på äventyr långt ifrån bekvämligheter behöver du enkel och okomplicerad näring. Sedan slutet av 1900-talet har frystorkad mat funnits på marknaden. Real Turmats frystorkade produkter är framställda för att smaka gott, ge dig den näring du behöver och hålla dig mätt när du är på fjället.

Real Turmat

(21 produkter)

Frystorkad mat

Frystorkning av mat innebär att man placerar tillagad mat eller färska råvaror i frysen för att sedan placera det i vakuumkammare. I vakuum övergår det frusna vattnet till gas och maten eller råvaran torkar. När du öppnar påsen med frystorkad mat och tillsätter hett vatten fyller du igen hålen där isen fanns.

På Outnorth är vi måna om kvalité, vi vill att du ska ha det absolut bästa. Därför kan vi varmt rekommendera Real Turmat när du är ute på fjället.

Välj bland fler olika smaker

I sortimentet från Real Turmat finns en mängd olika smaker. Det enda du behöver göra är att tillsätta varmt vatten rakt ner i påsen, sedan är maten klar att avnjutas. Tänk dig ett lättlagat, enkelt och gott mål mat högt uppe på en klippa samtidigt som solen går ner och målar himlen rosa. Det är vad vi kallar lyx!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!