Kampanj

Red ChiliChalk Bag Giant

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Chalk Bag Giant från Red Chili

Chalk Bag Giant från Red Chili är en extra stor kritpåse med ett snyggt tryck, dragsko och borsthållare.
Red Chili – komfort möter prestanda Klättringsskor av klättrare för klättrare, det är vad Red Chili står för - och så har det varit sedan starten 1996. De två grundarna Stefan Glowacz och Uwe Hofstädter kom upp till toppen av El Cap i Yosemite efter att ha klättrat West Face och deras fötter värkte. Där och då bestämde dom sig för att försöka ta fram en sko som både var bekväm och hade bra prestanda. De första idéerna förvandlades till grova koncept och snart fanns det prototyper att testa. Från de första försöken i Uwes garage till dagens modeller, som skapats i den moderna skoverkstaden i Isny, har det varit en lång och händelserik resa. Feedbacken från deras egna team-klättrare är viktig, liksom den feedback de får från alla er som använder deras skor. Red Chili kommer alltid att vara ”av klättrare för klättrare”. Klättringen utvecklas ständigt och vi kan reagera snabbt på förändringar eftersom vår utveckling sker på plats och implementeras i vår egen verkstad. I vår dagliga verksamhet innebär det att vi ständigt arbetar med nya idéer och ibland bryter mot konventionen. Och någonstans däremellan testar och klättrar vi själva, eftersom vi alla är entusiastiska klättrare... och du kommer att märka det!

Mer från Red Chili

Visa alla Klättring & Bouldering

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!