Kids Kuori - ID: A055595

Kampanj

ReimaKids Kuori

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kids Kuori från Reima

Kids Kuori från Reima är mjuka softshellbyxor för barn, tillverkade av stretchigt material med PU förstärkning som blockerar kalla vindar och står emot lättare regn samtidigt som fukt och överskottsvärme från kroppen släpps ut. Byxorna är behandlade med Bionic-Finish Eco® som är en fluorkarbonfri impregnering som stöter bort smuts och väta. Elastiskt midja med justering för perfekt passform samt elastiska benslut. Material: 96% polyester, 4% elastan
Material 2: 100% PU laminat
Egenskaper för Kids Kuori:
Zip-off: Nej
Huvudmaterial: Polyester
Vindtäta: Ja
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Nej
Barn ska kunna röra sig obehindrat och leka fritt, oavsett om det snöar, regnar eller om solen skiner. Utan att vattenpölar, is, sand eller lera ska behöva sätta stopp för leklustan. Men alltid med säkerheten och bekvämligheten i fokus. Det är denna princip Reima tar utgångspunkt i när de tar fram sina produkter. Och den ligger till grund för Reimas höga kvalitetskriterier på områdena funktionalitet, säkerhet, tillförlitlighet och innovation. Reimas produkter testas och godkänns av världens uppriktigaste och mest omutbara testpanel: barnen själva!

Mer från Reima

Visa alla Vardagsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!