Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Martti - ID: A056635

ReimaMartti

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Martti från Reima

Martti från Reima är en varm och funktionell dunjackan för barn som kan förvandlas till en väst på nolltid. Det mjuka polyesterfodret underlättar påklädningen och känns behagligt. Varma dagar är det bara att ta bort ärmarna och du har en väst. Den avtagbara och justerbara huvan är säker under lek utomhus – om den fastnar i något lossnar den lätt. Försedd med praktiska detaljer som lång dragkedja och reflexdetaljer.
 • Fluorokarbonfri vatten- och smutsavvisande ytbehandling BIONIC-FINISH®ECO
 • Material: 100% Polyester
Egenskaper för Martti:
Vattentät: Nej
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Avtagbar
Antal fickor: 2 st
Vindtät: Ja
Fyllning: Gåsdun
Andel dun: 60 %
Andel fjäder: 40 %
Barn ska kunna röra sig obehindrat och leka fritt, oavsett om det snöar, regnar eller om solen skiner. Utan att vattenpölar, is, sand eller lera ska behöva sätta stopp för leklustan. Men alltid med säkerheten och bekvämligheten i fokus. Det är denna princip Reima tar utgångspunkt i när de tar fram sina produkter. Och den ligger till grund för Reimas höga kvalitetskriterier på områdena funktionalitet, säkerhet, tillförlitlighet och innovation. Reimas produkter testas och godkänns av världens uppriktigaste och mest omutbara testpanel: barnen själva!

Mer från Reima

Visa alla Vinterjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!