Myytti - ID: A056633

Kampanj

ReimaMyytti

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Myytti från Reima

Myytti från Reima är en mjuk melangestickad overall som passar perfekt under tidig höst eller som mellanlager på vintern. Overallen har en mjuk yta som känns behaglig mot huden och fleecematerialets alla fördelar. Fleece är ett material som andas, värmer och torkar snabbt. Dragkedjan i fullängd gör den enkel att ta på och hakskyddet förhindrar att den skaver. Material:
Polyester
Egenskaper för Myytti:
Material: Polyester
Dragkedja: Hellång
Barn ska kunna röra sig obehindrat och leka fritt, oavsett om det snöar, regnar eller om solen skiner. Utan att vattenpölar, is, sand eller lera ska behöva sätta stopp för leklustan. Men alltid med säkerheten och bekvämligheten i fokus. Det är denna princip Reima tar utgångspunkt i när de tar fram sina produkter.

Mer från Reima

Visa alla Underställ Set

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!