Slana - ID: A056321

ReimaSlana

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Slana från Reima

Slana är vind och vattentäta överdragsbyxor för barn från Reima som passar utmärkt på våren och sommaren. De är gjorda utav ett slitstarkt material som är smutsavvisande, vind och vattentätt med även andningsbart så att ditt barn inte överhettas. Vatten- och vindtäta överdragsbyxor. Gylf med blixtlås underlättar på- och avklädningen. Om du väljer en större storlek så att ditt barn har lite att växa i kan du justera längden med de fiffiga kardborrebanden i bensluten.
 • Fluorokarbonfri vatten- och smutsavvisande ytbehandling BIONIC-FINISH®ECO
 • Rak modell
 • Slätt foder i polyester
 • Invändig midjejustering
 • Material: 100% Polyester, polyuretan ytbehandling
 • Foder: 100% Polyester
Egenskaper för Slana:
Huvudmaterial: Polyester
Justering i benslut: Nej
Antal fickor: 2 st
Vattenpelare: 8000 mm
Andningsförmåga: 7000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Bib: Nej
Hängslen: Nej
Barn ska kunna röra sig obehindrat och leka fritt, oavsett om det snöar, regnar eller om solen skiner. Utan att vattenpölar, is, sand eller lera ska behöva sätta stopp för leklustan. Men alltid med säkerheten och bekvämligheten i fokus. Det är denna princip Reima tar utgångspunkt i när de tar fram sina produkter. Och den ligger till grund för Reimas höga kvalitetskriterier på områdena funktionalitet, säkerhet, tillförlitlighet och innovation. Reimas produkter testas och godkänns av världens uppriktigaste och mest omutbara testpanel: barnen själva!

Mer från Reima

Visa alla Skalbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!