Vesi - ID: A030435

ReimaVesi

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vesi från Reima

Vesi är Reimas klassiska regnjacka med fina färger och ränder. De svetsade sömmarna ser till att inte en enda vattendroppe slinker igenom, och den löstagbara, barnsäkra huvan skyddar mot regn och kalla vindar. Reflexdetaljerna ökar synligheten i dimma och mörker. Barnstorlekar. Jackan är tillverkad i ett flexibelt Öko-Tex-certifierat och PVC-fritt material. Materialet blir inte stelt ens i minusgrader, så jackan kan användas året runt om den kombineras med ett värmande lager under. Med Play Layers® tryckknappar kan du enkelt fästa ett värmande mellanplagg i jackan.  Låt regnet komma – barnet gillar det!
Material: 100% polyester, polyuretan ytbehandling
Oeko-Tex Standard 100, Klass I
Egenskaper för Vesi:
Svetsade sömmar: Ja
Huvudmaterial: Polyester
Foder: Ofodrade
Huva: Avtagbar
Vattenpelare: 10000 mm
Barn ska kunna röra sig obehindrat och leka fritt, oavsett om det snöar, regnar eller om solen skiner. Utan att vattenpölar, is, sand eller lera ska behöva sätta stopp för leklustan. Men alltid med säkerheten och bekvämligheten i fokus. Det är denna princip Reima tar utgångspunkt i när de tar fram sina produkter. Och den ligger till grund för Reimas höga kvalitetskriterier på områdena funktionalitet, säkerhet, tillförlitlighet och innovation. Reimas produkter testas och godkänns av världens uppriktigaste och mest omutbara testpanel: barnen själva!

Mer från Reima

Visa alla Regnjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!