Rex

(3 produkter)
Rex är ett Finskt företag som jobbar med att få dina skidor att glida så lätt, och trögt, det bara går... Vi snackar såklart glidvalla och fästvalla!

Rex är ett Finskt företag som jobbar med att få dina skidor att glida så lätt, och trögt, det bara går... Vi snackar såklart glidvalla och fästvalla!

Finska Rex är ett företag som varit med och drivit utvecklingen av valla på både den Skandinaviska marknaden, och för den del i övriga världen. De var tidiga med färgkodningen av valla, som underlättade stort för oss dödliga, och nu hittar du även vallatejpen och instant glide i deras sortiment. Vallor som vem som helst kan använda och få riktig nytta av.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!