Vista 300 - ID: A030500

RobensVista 300

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vista 300 från Robens

Robens Vista 300 är ett stabilt tält med sovplats för tre personer samt en stor rymlig absid.  Robens Vista 300 är ett stabilt tremannatält. Den stora ingången till tältet är väderskyddad av ett utstickande soltak samt sidopaneler. Ingången är också försedd med mesh om man vill ha extra luftcirkulation utan en massa insekter på köpet. Absiden är stor och rymlig och försedd med stora fönster som släpper in ljus och låter dig njuta av den förhoppningsvis fantastiska utsikten. Det är dock väldigt enkelt att dra upp "rullgardinerna" om man vill det. Ventilationen är suverän, och de stora ventilationsöppningar kan du justera enkelt via blixtlås. Alla ventiler är givetvis försedda med myggnät. Annars kan det bli lite jobbigt framåt kvällen. Bågarna är av högsta kvalité(DAC) och färgkodade för att underlätta uppsättningen. Rikligt utrustat med stormlinor som gör att tältet står stadigt även det blåser på rejält. Yttertältet är en kraftig bomull/polyesterväv.
Egenskaper för Vista 300:
Avsett för antal personer: 3 pers
Totalvikt: 14 900 g
Vattenpelare på golv: 5000 mm
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 340 x 265 x 185 cm
Innertältsmått, max (längd x bredd x höjd): 180 x 240 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 70 x 31 cm
Antal ingångar: 1
Yttertältsväv: Bomull/Polyester
Golvväv: Polyester
Tjocklek golvväv: 75 D
Beläggning golvväv: Polyuretan
Innertältsväv: Polyester
Tjocklek innertältsväv: 210 D
Robens är en del av Oase Outdoors, ett familjeägt danskt moderbolag som har tre av Eurpoas mest framgångsrika campingmärken under sina vingar. Outwell och Easy Camp är de två andra märkena.

Mer från Robens

Visa alla Campingtält

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!