Rottefella

-
Norska Rottefella har fokuserat på bindningar, och endast bindningar, sedan starten 1927. De tillverkar bindningar för längdskidor och telemark med ett ständigt arbete mot att förfina och förbättra produkterna. Företaget fick namnet Rottfella då den första bindningen bestod av en råttfälla. Från den grundtekniken har Rottfella utvecklats till företaget de är idag.

Rottefella

(24 produkter)

Hitta rätt skidbindning till dina skidor

Deras skidbindningar finns för både klassisk- och skatestil. Du kan välja att köpa en bindning som skruvas fast på skidan eller en som fästs utan att behöva borra hål i skidan. Det som är praktiskt med bindningar som inte skruvas fast är att de enkelt kan följa med till nästa skida när du vill uppdatera modell. Rottefellas bindningar passar till både herr och dam. Du hittar även bindningar för barn och junior.

Stjärnornas favorit

Rottefellas bindningar är favoriter bland skidstjärnor som Petter Northug, Charlotte Kalla, Dario Cologna och Marcus Hellner. Dessa stjärnidrottare – och många fler har vunnit medaljer och titlar med hjälp av de norska superbindningarna. Investera i ett par till dig själv och märk skillnaden i skidspåret!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!