Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Classic Quicklock for IFP - ID: A062893

RottefellaClassic Quicklock for IFP

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Classic Quicklock for IFP från Rottefella

Classic Quicklock for IFP från Rottefella är bindningar som ger dig bättre balans under längdskidåkningen. Det breda bindningshuset ökar stabiliteten och ger optimal kraftöverföring från pjäxan till snön. Med hjälp av det unika Quicklock-systemet kan du enkelt, utan verktyg, sätta bindningen i önskat läge och flytta bindningen framåt för bättre fäste, eller bakåt för bättre glid. Classic Quicklock for IFP passar alla skidor med IFP monteringsplatta. Längd: 230 mm
Bredd: 55 mm
Egenskaper för Classic Quicklock for IFP:
Vikt: 180 g
Norska Rottefella har fokuserat på bindningar, och endast bindningar, sedan starten 1927. De tillverkar bindningar för längdskidor och telemark med ett ständigt arbete mot att förfina och förbättra produkterna. Företaget fick namnet Rottfella då den första bindningen bestod av en råttfälla. Från den grundtekniken har Rottfella utvecklats till företaget de är idag.

Mer från Rottefella

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!