Move Switch NIS 2.0 - ID: A049417

RottefellaMove Switch NIS 2.0

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Move Switch NIS 2.0 från Rottefella

Med Rottefella Move Switch NIS 2.0 kan du flytta bindningen framåt för bättre fäste och bakåt för bättre glid, utan att ta av dig skidorna. Med lite övning kan du till och med flytta bindningen i farten; vrid på Switchen för att flytta bindningen framåt när du vill ha bättre fäste i uppförsbackar eller bakåt när du vill ha bättre glid nedför. Funkar perfekt till både längdskidor med skins som vallningsbara skidor. Rottefella Move Switch NIS 2.0 passar alla skidor med NIS 2.0 monteringsplatta och är godkänd av FIS. Bindning säljes separat.
 • Flytta bindningen framåt för bättre fäste i uppförsbacke och bakåt för bättre glid i nedförsbacke
 • Godkänd av FIS och kan användas i alla tävlingar
 • Passar lika bra till längdskidor med skins som till längdskidor med valla
 • Vikt 80 g
Norska Rottefella har fokuserat på bindningar, och endast bindningar, sedan starten 1927. De tillverkar bindningar för längdskidor och telemark med ett ständigt arbete mot att förfina och förbättra produkterna. Företaget fick namnet Rottfella då den första bindningen bestod av en råttfälla. Från den grundtekniken har Rottfella utvecklats till företaget de är idag.

Mer från Rottefella

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!