Rollerski Classic - ID: A033271

RottefellaRollerski Classic

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rollerski Classic från Rottefella

Rollerski Classic från Rottefella är skidbindningar som är speciellt framtagna för klassisk rullskidåkning. En bred design och ställbar häl ökar stabiliteten och säkerheten under åkning. Trots det har Rollerski Classic låg vikt och utlovar optimal kraftöverföring. Ställbar häl gör det möjligt att placera bindningen i rätt relation till balanspunkten på skidorna. Passar skostorlekar från 36 till 52. 
Flexkudde för klassisk åkning medföljer, men bör bytas varje säsong. Lätt att montera, skruvar ingår.
Norska Rottefella har fokuserat på bindningar, och endast bindningar, sedan starten 1927. De tillverkar bindningar för längdskidor och telemark med ett ständigt arbete mot att förfina och förbättra produkterna. Företaget fick namnet Rottfella då den första bindningen bestod av en råttfälla. Från den grundtekniken har Rottfella utvecklats till företaget de är idag.

Mer från Rottefella

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!